mgr Katarzyna Zawadzka
Gabinet Premium
02 Luty

Kanapki z pieczonym indykiem i awokado

Bułkę przekroić na pół. Na każdą połówkę położyć szpinak, plasterki indyka, kawałki awokado, pomidora i cebulki. Posypać posiekanym szczypiorkiem. Całość to około 290 kcal. Wielkość porcji należy dostosować do zaleceń w indywidualnym programie żywieniowym.

Składniki:

  • 80g (1 sztuka) bułki grahamki
  • 10g (1 garść) świeżego szpinaku
  • 40g (2 plastry) pieczonego indyka
  • 30g (1/5 sztuki) awokado
  • 40g (2 plasterki) pomidora
  • 5g (2 plasterki) czerwonej cebuli
  • 5g (1 łyżeczka) szczypiorku

Kanapki z pieczonym indykiem i awokado (1,9 MB)

Twój komentarz




POKAŻ