Sposób przygotowania:
Soczewicę ugotować zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu (w zależności od rodzaju użytej soczewicy 7-25 minut). Na oleju podsmażyć ok. 5 minut przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone w małą kostkę bataty oraz starty imbir. Następnie dodać passatę i wodę i dusić około 20 minut aż bataty zmiękną, podlewając wodą w razie potrzeby. Dodać wybrane przyprawy i erytrol. Na koniec dodać soczewicę, całość opcjonalnie zblendować, przełożyć do miseczki, ozdobić świeżą kolendrą i opcjonalnie mlekiem kokosowym.
Kontakt:
- 537 468 648
mgr Katarzyna Zawadzka
OPINIA PACJENTA: Dziękuję Pani Kasiu za mega owocną współpracę. Dzięki Pani i Pani wsparciu jestem lżejsza o 27 kilo.Ten rok z Panią pokazał że warto walczyć o samą siebie .Pani Kasia ma PROFESJONALNE podejście do pacjentów ,motywacja i wsparcie na każdym etapie odchudzania ...
Twój komentarz