Sposób przygotowania:
Daktyle zalać ciepłą wodą i odstawić na około 15 minut. Wiórki wrzucić na rozgrzaną patelnię (część zostawić do obtoczenia trufli) i cały czas mieszając prażyć, aż się zrumienią (uwaga, łatwo je przypalić). Uprażone wiórki umieścić w malakserze, dodać daktyle i połowę wody, w której się namaczały oraz pozostałe składniki. Następnie miksować aż do otrzymania gładkiej masy. Z masy ulepić równe kulki, obtoczyć je w pozostałych wiórkach i wstawić do lodówki aż stwardnieją (około godziny).
Kontakt:
- 537 468 648
mgr Katarzyna Zawadzka
OPINIA PACJENTA: Pani Kasia jako osoba jest bardzo miła, cierpliwa i serdeczna. Jako dietetyk stara się dopasować do oczekiwań klienta (co jest bardzo ważne), gdyż nie robi zbyt dużej rewolucji w życiu, a efekty są bardzo widoczne. Serdecznie polecam.
04.12.2014
Twój komentarz