Składniki:
- 600g (1 sztuka) fileta z indyka
- 20 g (2 łyżki) oliwy z oliwek
- 2 g (szczypta) soli
- 2 g (1 szczypta) pieprzu czarnego mielonego
- 3 g (1 łyżeczka) przyprawy tymianek
- 3 g (1 łyżeczka) przyprawy majeranek
- 3 g (1 łyżeczka) przyprawy estragon
- 40 g (4 łyżki) wytrawnego, białego wina
- 50 g (1/4 kostki) masła
Kontakt:
- 537 468 648
mgr Katarzyna Zawadzka
OPINIA PACJENTA: Do poradni Pani Kasi udałem się około 3 miesięcy temu po rutynowych badaniach krwi które wyszły fatalnie . Teraz jestem w trakcie diety po 2 miesiącach powtórzyłem badania wyszły fantastycznie lekarz zachwycony. Dodatkowo schudłem 8 kg. Posiłki smaczne i proste do wykonania. Godziny ...
11.06.2018
Twój komentarz