Sposób przygotowania:
Soczewicę ugotować zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu (w zależności od rodzaju użytej soczewicy 7-25 minut). Na oleju podsmażyć ok. 5 minut przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone w małą kostkę bataty oraz starty imbir. Następnie dodać passatę i wodę i dusić około 20 minut aż bataty zmiękną, podlewając wodą w razie potrzeby. Dodać wybrane przyprawy i erytrol. Na koniec dodać soczewicę, całość opcjonalnie zblendować, przełożyć do miseczki, ozdobić świeżą kolendrą i opcjonalnie mlekiem kokosowym.
Kontakt:
- 537 468 648
mgr Katarzyna Zawadzka
OPINIA PACJENTA: Pani Kasia ma rewelacyjne podejście do pacjenta, umie słuchać i dobiera dietę pod preferencje pacjenta. Na wszystkie pytania i wątpliwości ma rzetelna i profesjonalna odpowiedź. Po kilku latach " odchudzania" , postanowiłam pójść do pani Kasi i waga wreszcie zaczęła spadać.
Twój komentarz