Sposób przygotowania:
Jabłko umyć, następnie odciąć górną cześć w taki sposób by mogła spełnić rolę daszka. Środek jabłka wydrążyć pozostawiając ścianki grubości około 2 cm. W naczyniu połączyć przyprawy, miód i orzechy. Składniki wymieszać, nadziać jabłko. Wierzch przykryć daszkiem nakłutym goździkami. Piec w temperaturze 180 stopni około 30 minut. Udekorować jabłko jogurtem.
Kontakt:
- 537 468 648
mgr Katarzyna Zawadzka
OPINIA PACJENTA: Zdecydowanie polecam. Wystarczy odrobina chęci z naszej strony, a efekty same przychodzą. Pani Kasia potrafi wysłuchać, nie krytykuje, widać, że chce pomóc każdemu pacjentowi. Dieta jest indywidualnie dopasowana, uwzględnia moje ulubione smaki, nie ma produktów, których nie lubię. Posiłki są ciekawe, kolorowe ...
18.07.2016
Twój komentarz