Sposób przygotowania:
Ziemniaki ugotować w mundurkach. Jajo ugotować na twardo. Śledzie wypłukać i pokroić na kawałki, następnie skropić sokiem z cytryny, wymieszać z drobno posiekaną cebulą, doprawić świeżo zmielonym pieprzem i wyłożyć na dno salaterki. Ziemniaki obrać
i pokroić w kosteczkę, wyłożyć na śledzie. Następnie dodać pokrojone w kosteczkę ogórki kiszone, a na końcu starte buraki. Całość posmarować sosem jogurtowym z jogurtu, musztardy, soli i pieprzu. Wierzch posypać drobno posiekanym jajkiem oraz startym lub drobniutko posiekanym serem żółtym.
Kontakt:
- 537 468 648
mgr Katarzyna Zawadzka
OPINIA PACJENTA: Świetna Pani dietetyk. Bardzo doraźnie widać doświadczenie w pracy z ludźmi, spotkania w poradni są bardzo skuteczne i dzięki wsparciu Pani Kasi stosowanie się do diety jest prostsze. Dziękuję za pomoc pozdrawiam
Twój komentarz