Sposób przygotowania:
Daktyle zalać ciepłą wodą i odstawić na około 15 minut. Wiórki wrzucić na rozgrzaną patelnię (część zostawić do obtoczenia trufli) i cały czas mieszając prażyć, aż się zrumienią (uwaga, łatwo je przypalić). Uprażone wiórki umieścić w malakserze, dodać daktyle i połowę wody, w której się namaczały oraz pozostałe składniki. Następnie miksować aż do otrzymania gładkiej masy. Z masy ulepić równe kulki, obtoczyć je w pozostałych wiórkach i wstawić do lodówki aż stwardnieją (około godziny).
Kontakt:
- 537 468 648
mgr Katarzyna Zawadzka
OPINIA PACJENTA: Jestem bardzo zadowolona z wizyt u pani Katarzyny.Po 4 tygodniach od rozpoczęcia diety schudłam 4kg.Dieta którą mi przepisała pani Kasia jest smaczna,a co bardzo ważne łatwa i szybka w przygotowaniu.Pani Kasia jest bardzo miłą i kontaktową osobą.Serdecznie ...
06.05.2013
Twój komentarz